ورود مجلس به بحران کمبود خون در کشور یک پارک آبی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) از هر ۷ نفر در استان خراسان رضوی، یک نفر مبتلا به دیابت است هشدار پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری با شیوه رفع فیلترینگ آیا اوزون‌درمانی ریه مؤثر است؟ نکاتی درباره پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی و درمان آن‌ها افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان‌ها در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) هشدار مهم در فصل سرد سال | از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنید سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا اعلام شد یک کافه‌قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال‌قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک‌مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار دُز واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی
سرخط خبرها

به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز

  • کد خبر: ۱۱۱۴۴۴
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز
برخی معلم‌ها چرا پاسخ‌های برگه امتحانی دانش آموزانشان را با انگیزه «مزه پرانی» در فضای مجازی منتشر می‌کنند؟

عروجی | شهرآرانیوز؛ نظام استاد و شاگردی در کشورمان حالا به مرحله عجیبی رسیده است. کرونا البته مقصر اصلی نیست؛ اما توانست شکاف‌های نظام آموزشی و روابط بین شاگرد و معلم را به ابتذال بکشاند. حالا دیگر مانند گذشته معلم نمی‌تواند کلاس چهل نفره را مدیریت کند. کرونا هم اوضاع آموزشی را بحرانی‌تر و شکاف‌های نظام آموزشی را به گسلی عمیق تبدیل کرد. به گونه‌ای  که دانش آموز حالا ترجیح می‌دهد دور بماند و شاد.

اوضاع اقتصادی هم باعث شده برخی از معلمان دوشغله و چندشغله شوند و انگار دیگر مثل گذشته تمرکز کافی را ندارند. همچنین، معلمان بدون هیچ آمادگی ناگهان ناچار به آموزش مجازی شدند و این موضوع باعث شد اتفاق غم انگیزی رخ بدهد. اینکه صدا و تصویر معلم‌ها پخش شود و با تمسخر رو به رو شوند.

از طرفی، فضای مجازی سبب شده هرآنچه در مدارس می‌گذرد خیلی زود به بیرون درز پیدا کند و بحران بسازد. نمونه اش حرکت قرون وسطایی قیچی کردن مو‌های دانش آموزان وسط حیاط مدرسه بود آن هم همراه با دانش آموزی که سطل زباله را پشت سر قیچی کننده می‌کشاند. در کنار تصویر زد و خورد دانش آموزان با هم. بدتر اینکه، کار به جایی رسیده که دانش آموزان ویدئوی مسخره کردن یا هتک حرمت معلم‌ها را هم منتشر می‌کنند و بعد هم تا مدت‌ها رسانه‌ها و فضای مجازی سرگرم نقد و بررسی آن می‌شوند.

برخی، اما می‌گویند سال هاست که در مدارس از این دست اتفاق‌ها رخ می‌دهد؛ اما کسی متوجهش نمی‌شد و حالا فضای مجازی و گوشی‌های دانش آموزان باعث شده است هر حرکتی خیلی زود به بیرون از مدرسه کشیده شود. در این چندساله هم معلم‌ها برگه‌های امتحانی و جواب‌های خرچنگ قورباغه‌ای به ظاهر خنده دار و مضحک دانش آموزانشان را در فضای مجازی منتشر می‌کنند. واقعیت این است که شاید در نظر اول این پاسخ‌ها ما را بخنداند و سرگرممان کند؛ ولی راستش باید بیشتر از هر چیز نگران وضعیت هولناک دانش آموزان بود.

اوضاعی که نشان می‌دهد احتمالا با افت بیشتری هم روبه رو خواهیم شد آن قدرکه معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفته است: «با بررسی‌ها و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان دوره اول ابتدایی نسبت به ۲ سال قبل، دچار اُفت چشمگیری در یادگیری و مهارت‌های سواد پایه شدند.» او البته آمار و ارقام دانش آموزان دوره متوسطه را هم ارائه داد و گفت: «دوره متوسطه شاهد افت پنهان هستیم. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، یادگیری واقعی دانش آموزان کمتر از آن چیزی است که در امتحانات کسب کرده اند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->